Search…

X3 Photo Gallery Support Forums

Search…
 
Unblind
Topic Author
Posts: 23
Joined: 05 Nov 2018, 04:28

activation does not work

27 Aug 2020, 05:33

Good Morning
Thank you for the great part!
Unfortunately the activation does not work.
What do I have to do?
55.jpg
55.jpg (532.95 KiB) Viewed 1021 times
liebe Grüße
Unblind
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 12293
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: activation does not work

27 Aug 2020, 06:02

Hi. Thanks for purchasing!

This just means the Files app couldn't SAVE the license value into your config. Sounds like write permissions are not enabled ... Can you check that you have a file _files/config/config.php, and that it is writeable? You could just edit that file on server, locate and uncomment the "license" option at the bottom, and add the license key you received by email.
 
Unblind
Topic Author
Posts: 23
Joined: 05 Nov 2018, 04:28

Re: activation does not work

27 Aug 2020, 06:22

thank you!

Good hint. I looked for "license" in index.php and entered it there directly. Now the message no longer comes. 
I would like to do without a config.php for the time being.
liebe Grüße
Unblind
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 12293
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: activation does not work

27 Aug 2020, 06:49

Unblind wrote:Good hint. I looked for "license" in index.php and entered it there directly. Now the message no longer comes. 
I would like to do without a config.php for the time being.
That works too! Keep in mind, if you add custom config options directly inside the "index.php" file, these options will get overwritten when/if you "update" the files app.

Another option, is to activate per "hostname" (eg. your domain name), in which case you don't need to store license key anywhere.