Search…

X3 Photo Gallery Support Forums

Search…
 
[email protected]
Topic Author
Posts: 4
Joined: 16 Dec 2015, 16:08

X3 Panel "Explorer" view

05 Apr 2016, 09:35

Hello,

since a few days I have the problem that the "Explorer" view on the left side is no longer displayed in the X3 Panel.

Is there a reason?

Thank you very much
Dirk
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 12737
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: X3 Panel "Explorer" view

05 Apr 2016, 10:06

I am not sure. Did you change or rename the content folder? Sound like an error somewhere.

Can I have link and login to your panel so I can diagnose? (private message)
 
[email protected]
Topic Author
Posts: 4
Joined: 16 Dec 2015, 16:08

Re: X3 Panel "Explorer" view

06 Apr 2016, 09:28

Hello Karl,

So, I did not rename the content folder. The strange thing is that I have the problem to only one of my computers and only with Firefox. The IE shows the "Explorer" view to normal.

Link and login tantamount via private message.

Best wishes
Dirk
Attachments
Firefox.jpg
Firefox.jpg (10.68 KiB) Viewed 2685 times
IE.jpg
IE.jpg (15.79 KiB) Viewed 2685 times
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 12737
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: X3 Panel "Explorer" view

06 Apr 2016, 11:37

Works fine here
Image

Also Firefox
Image

I think it could have something to do with cache- and or localstorage items. Try to empty your browser cache, or better try to login via a NEW PRIVATE WINDOW:
Image

You might need to open "developer tools" and delete variables in your localstorage:
Image

Something got stuck ...