Search…

X3 Photo Gallery Support Forums

Search…
 
Zorugal
Topic Author
Posts: 6
Joined: 27 Feb 2020, 04:32

Thumbnail, previews & pictures do not load after update to 3.29.4

28 Jun 2020, 15:48

I just updated from 3.28.0 where everything was fine to 3.29.4 and basically everything is broken now.

The thumbnails in the panel won't load any more:
panel.png
panel.png (28.47 KiB) Viewed 73 times
Worse than that: The gallery previews won't load either:
gallery.png
gallery.png (4.35 KiB) Viewed 73 times
also the pictures wont load:
picture.png
picture.png (1.6 KiB) Viewed 73 times

When I click the link in the error message I get:
error.png
error.png (34.36 KiB) Viewed 73 times

Howerver, when I click on the image link which supposedly doesn't exist, the image is displayed by the browser. So It does exist and is accessible.
Last edited by Zorugal on 28 Jun 2020, 16:02, edited 1 time in total.
 
Zorugal
Topic Author
Posts: 6
Joined: 27 Feb 2020, 04:32

Re: Thumbnail, previews & pictures do not load after update to 3.29.4

28 Jun 2020, 16:15

Maybe it's worth to mention, that my content/ folder is a symlink as I have the content data stored on a different partition.
This hasn't been a problem with previous versions.
 
Zorugal
Topic Author
Posts: 6
Joined: 27 Feb 2020, 04:32

Re: Thumbnail, previews & pictures do not load after update to 3.29.4

28 Jun 2020, 16:20

It in fact is related to the symbolic link.
I've moved the data and all the images load again.

Is it possible to get the support for symlinks back?
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 12168
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: Thumbnail, previews & pictures do not load after update to 3.29.4

29 Jun 2020, 02:10

Hmm, thanks for reporting this. I also have a couple of websites (not yet updated to X3.29) where the content dir is a symlink to another location. I will check later today and post here.
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 12168
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: Thumbnail, previews & pictures do not load after update to 3.29.4

29 Jun 2020, 05:46

Zorugal wrote:Is it possible to get the support for symlinks back?
I have now fixed so that the image resizer supports image paths in symlinks.

I updated X3 without pushing new version, since only one file /app/parsers/slir/index.php has been updated. You can update by loading /panel/?force_update (with ?force_update as request parameter) and navigating to Tools > X3 updates. Optionally, download the updated file from github and replace /app/parsers/slir/index.php on your server.
 
Zorugal
Topic Author
Posts: 6
Joined: 27 Feb 2020, 04:32

Re: Thumbnail, previews & pictures do not load after update to 3.29.4

29 Jun 2020, 05:48

Thanks for the quick fix!
Will try it tonight.
 
Zorugal
Topic Author
Posts: 6
Joined: 27 Feb 2020, 04:32

Re: Thumbnail, previews & pictures do not load after update to 3.29.4

29 Jun 2020, 14:40

Works!
Thanks! Ure the best!  :heart_eyes:

Moving and linking the render/ folder works, too.