Search…

X3 Photo Gallery Support Forums

Search…
 
MaciejK
Topic Author
Posts: 21
Joined: 25 Jun 2017, 14:27

Footer icon not showing properly

06 Sep 2019, 10:42

Hello
Recently I started to customize my gallery footer ang getting strange results with custom icon. Instead of getting desired fontawesome icon i’m getting always some “flag” icon:Image
On site http://kolasinski.art.pl/
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11712
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: Footer icon not showing properly

06 Sep 2019, 11:50

You are not doing it right :) I see in the code on your website that you have some class="fa-fa fa-comments-o ..." ... That is CSS code for your own custom icons, and cannot be used with the X3 data icons, which simply use data-icon="name" (not classes), and are rendered by javascript. Furthermore, it seems you have added CSS classes into the data-icon attribute data-icon="fa fa-comments-o". If you click the (?) button for custom footer, you will find instructions.

Basically the format looks like this, where data-icon is a simple NAME without spaces from font-awesome. Not CSS classes.
Code
<a href="LINK" data-icon="ICON" data-color="#AABBCC" title="HELLO"></a>
For example:
Code
<a href="/comments/" data-icon="comments-o" data-color="#AABBCC" title="Comments"></a>
As you can see, data-icon is simply the name, identical to the names in the overview below:
https://fontawesome.com/v4.7.0/icons/
 
MaciejK
Topic Author
Posts: 21
Joined: 25 Jun 2017, 14:27

Re: Footer icon not showing properly

06 Sep 2019, 15:12

Now all is clear, thank You very much.