X3 Photo Gallery Support Forums
Jeśli jest to nieatrakcyjne, wyjaśnij proszę, czego chcesz... Jeśli chcesz, aby X3 zrobił to za Ciebie, to tak by to zostało zrobione, nawet gdybym musiał stworzyć to od zera. Jak inaczej ma to działać, jeśli jest wbudowane w X3?rakosz wrote:Sposób 2: mało atrakcyjny jest wizualnie :(
Nie jestem pewien, co to ma wspólnego z licencją X3 lub subdomeną. Tworzysz prosty plik Index.html z weryfikacją wieku, a następnie po wprowadzeniu przekazujesz go do X3. Zwłaszcza jeśli nie wydaje ci się atrakcyjne przeprowadzanie weryfikacji bezpośrednio w X3, to oczywiście musi to być zewnętrzne, przed X3.rakosz wrote: Sposób 1: nie będzie działać bo moja strona powinna być na dodatkowej domenie (subdomenie) i nie będzie certyfikacji X3
Nie, ponieważ jeśli jest to część X3, witryna X3 musi się załadować, a ja już oferowałem modalne rozwiązanie okna. Jeśli ma to być coś całkowicie odrębnego, to nie może być częścią X3.rakosz wrote: Czy przewidujesz wbudowanie takiej opcji w następnej wersji?
Dodaj HTML w ten sposób, z target="_self":rakosz wrote: w jaki sposób zapisać kod by otwierało się na tej samej karcie?
<a href="https://www.google.com/" target="_self">
Spróbuj tego. Ze strony indeksowej wyświetlającej weryfikację wieku przejdź do strony Ustawienia > Strona, przewiń w dół do Zaawansowane i dodaj do „CSS strony”:rakosz wrote: Denerwuje mnie jeszcze że na tej stronie jest wyświetlane menu górne z logiem, ale to już takie coś mi wystarczy. Bardzo dziękuję za pomoc :)
.header {
display: none !important;
}