Search…

X3 Photo Gallery Support Forums

Search…
 
jm26200
Experienced
Topic Author
Posts: 39
Joined: 19 Jul 2008, 02:30

no music after videos

24 Jul 2012, 17:25

hi

That's the problem on my site and also checked on example
once in the music video stops normal
but once again in folder images no music does not return

if you have the problem and also can be a solution

thank you in advance

Jack
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11741
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: no music after videos

25 Jul 2012, 00:04

Yes, we stop the audio player once a video lightbox opens. However, we do not auto-start the music after the lighbox closes. Why? This is a bit complicated, because the lightbox is an external html window, and we cannot successfully detect in Imagevue when the window closes. Don't you think the visitor can restart the music themselves? Its not like Youtube turns off the music in any other application when its running ... People kinda handle this manually.
 
jm26200
Experienced
Topic Author
Posts: 39
Joined: 19 Jul 2008, 02:30

Re: no music after videos

25 Jul 2012, 00:49

salvation

Thank you for your reply but why on a previous version .... I always, on my website there is no problem
site as égalemant on changing language causes the appearance of a box with error message dilogue

an error message already reported see link

https://forum.photo.gallery/viewtopic.php?f=27&t=7627

Finally thank you for that answer very fast and always a wonderful program

ty for all :)
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11741
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: no music after videos

25 Jul 2012, 02:01

jm26200 wrote:Thank you for your reply but why on a previous version .... I always, on my website there is no problemsite as égalemant on changing language causes the appearance of a box with error message dilogue
I will see if there is anything I can in next release about restarting the audio after video lightbox closes. The reason it worked before, is because we had an internal native player inside Imagevue. With the latest release, there is a new improved video player, although it loads in an external window.
https://www.photo.gallery/documentation/video/
jm26200 wrote:an error message already reported see link
https://forum.photo.gallery/viewtopic.php?f=27&t=7627
Can you follow the other post or ask there? I believe Nick is answering this issue ...

What is the link to your gallery?
 
jm26200
Experienced
Topic Author
Posts: 39
Joined: 19 Jul 2008, 02:30

Re: no music after videos

25 Jul 2012, 08:17

hello

So a very strange story I give you the link

you can always access not change admin / admin

http://jm26200.free.fr/auboisdelaud/


flv videos is good with other version here no videos
mp4 video in the site I have the sound no picture (on pc i have all )

if you can help me thank you to you and a beautiful day

ty for all

JM
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11741
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: no music after videos

26 Jul 2012, 00:15

What codec are you using for the mp4? You need to use the H.264 codec, as outlined in the first paragraph on this page:
https://www.photo.gallery/documentation/video/

Not only is this required to run in the online player, but it is also the industry-standard codec for high-quality mp4.
http://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC
 
jm26200
Experienced
Topic Author
Posts: 39
Joined: 19 Jul 2008, 02:30

Re: no music after videos

27 Jul 2012, 05:47

hi

ty very much ies is goood wiht encode with this codec

ty for alll sure no good site only for test ;)

gool luck

JM
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11741
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: no music after videos

01 Aug 2012, 11:58

jm26200 wrote:That's the problem on my site and also checked on example, once in the music video stops normal, but once again in folder images no music does not return]
The original issue posted in this thread has now been fixed. Now, the audioplayer will start playing again after a video closes, also for the new video player that opens in lightbox. Naturally, it will only start playing again if the audio was playing before the video was opened.

This fix will be available in Imagevue X2.8.2, to be released on Thursday.
 
jm26200
Experienced
Topic Author
Posts: 39
Joined: 19 Jul 2008, 02:30

Re: no music after videos

02 Aug 2012, 00:49

Hi

always in the efficiency and professionalism

1000 thanks

take care

ty and good journey !
 
User avatar
carleokj
Posts: 15
Joined: 05 Mar 2008, 15:20

Re: no music after videos

23 Oct 2012, 17:11

mjau-mjau wrote:Yes, we stop the audio player once a video lightbox opens. However, we do not auto-start the music after the lighbox closes. Why? This is a bit complicated, because the lightbox is an external html window, and we cannot successfully detect in Imagevue when the window closes. Don't you think the visitor can restart the music themselves? Its not like Youtube turns off the music in any other application when its running ... People kinda handle this manually.

For my lightbox video, the music does not stop. What did I do wrong?

http://gallery.embassymarines.com/#/Vid ... s%20Video/
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11741
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: no music after videos

24 Oct 2012, 01:31

Not sure but it works here ... It stops when you open the video. Starts when you close it. Perhaps you have experiencing problems if the audio didnt even load yet before the video starts and maybe this complicates it ...

There is one thing I am wondering about with this folder though ... You have a single video in the folder, so Imagevue tries to make a shortcut and play the video directly instead of showing thumbnails. This may cause some complications with the audioplayer. Why not just link directly to the video from your menu if you only have a single video?? I assume this is related ...
 
User avatar
carleokj
Posts: 15
Joined: 05 Mar 2008, 15:20

Re: no music after videos

24 Oct 2012, 20:24

Karl,

I have several Videos, that was just for the example. I want to have them organized by folder, i.e. Commercials, Messages, etc...

What is the best course of action for this?

Kevin
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11741
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: no music after videos

24 Oct 2012, 23:35

Then just proceed as you have already started. Once you add more than a single video to a folder, it will not autostart when accessing the folder, and instead the gallery will show thumbnails ...
 
User avatar
carleokj
Posts: 15
Joined: 05 Mar 2008, 15:20

Re: no music after videos

14 Jan 2013, 18:11

Karl I have updated my Gallery and the sound is not stopping when opening the lightbox link to the YouTube video. I am using Google Chrome Version 24.0.1312.52 m

http://gallery.embassymarine.org (under "Videos" on the Main Menu).

KJ
 
User avatar
mjau-mjau
X3 Wizard
Posts: 11741
Joined: 30 Sep 2006, 03:37

Re: no music after videos

15 Jan 2013, 00:30

I am getting
Chrome wrote:Oops! Google Chrome could not connect to gallery.embassymarine.org
But anyway, this can be explained ... When you open an external page in lightbox, for example Youtube, Imagevue is not gonna choose to turn on/off audio ... How does it know what page you are going to open? Besides for the fact that mostly, youtube videos are not set to autostart.

I would assume most people have already turned off your audio, and those who did not, would probably need to do this first. After all, if they are listening to music on their computer and then visiting a Youtube video, they would need to do this manually anyway.